Λίγα λόγια για εμάς

Για περισσότερο από 60 χρόνια, στην καρδιά της Αίγινας, το ζαχαροπλαστείο Αιάκειον δημιουργεί και παρασκευάζει μοναδικά προϊόντα με αξέχαστες γεύσεις!

Σήμερα, ο Αλέξανδρος και ο Μιχάλης, η τρίτη γενιά του φημισμένου ζαχαροπλαστείου Αιάκειον παράγουν μία γκάμα νέων βραβευμένων προϊόντων, με βάση το ξακουστό και θρεπτικό φιστίκι Αιγίνης και όχι μόνο.

Ταυτόχρονα, συμμετέχοντας ενεργά στην ζωή του τόπου μας, θέλουμε να πλαισιώvουμε τις στιγμές της ζωής σας που θεωρείτε σημαντικές, με τη ζεστασιά, τη φινέτσα και την πολυτέλεια που τους αρμόζει. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το catering AIAKEION με υψηλά standards. Το ΑΙΑΚΕΙΟΝ είναι πιστοποιημένο με το πρότυπο Codex Alimentarius – HACCP και όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε, προέρχονται από Έλληνες παραγωγούς.

Όσοι βρεθούν στην Αίγινα, δεν πρέπει να παραλείψουν να μας επισκεφθούν από κοντά και να απολαύσουν τη μοναδική θέα του λιμανιού από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του “Αίθριον”.

Τέλος, όλοι οι φίλοι και οι συχνοί επισκέπτες της Αίγινας, δεν ξεχνούν ποτέ να πάρουν μαζί τους φεύγοντας μία σακούλα ΑΙΑΚΕΙΟΝ γεμάτη με προϊόντα από φιστίκι, ως ανάμνηση της επίσκεψής τους.