Αιάκειον Catering

Μετά από πενήντα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας το ζαχαροπλαστείο Αιάκειον, θέλοντας να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επί σειρά ετών πελατών του, οργάνωσε ειδικό τμήμα catering με κύριο στόχο την παροχή υπηρεσιών στο προσωπικό τους χώρο. Οι υψηλές προδιαγραφές που εξ’ αρχής είχαν τεθεί για τη λειτουργία του catering, η υψηλός βαθμός κατάρτισης του προσωπικού, η οργανωτική αρτιότητα, η υλικοτεχνική υποδομή, η τεράστια εμπειρία και ο σεβασμός στην ικανοποίηση των προσκεκλημένων, έδωσαν μια ισχυρότατη ώθηση στην οργανωτική δομή, ώστε σήμερα το Αιάκειον Catering να αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές στην επιτυχημένη οργάνωση εκδηλώσεων.

Υλικοτεχνική υποδομή:

Η διαρκής ανάπτυξη της υλικοτεχνικής υποδομής αποτελεί για το Αιάκειον Catering σημείο αναφοράς. Παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο τομέα και επενδύουμε σε υψηλού επιπέδου λύσεις ώστε να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε σε όλες τις απαιτήσεις.

Στελέχωση:

Η στελέχωση των υπηρεσιών μας είναι για το Αιάκειον Catering μία προσπάθεια που δεν σταματά ποτέ. Η υπευθυνότητα και το υψηλό επίπεδο εμπειρίας εξασφαλίζουν ότι το προσωπικό μας, από όποιο τομέα και αν προσφέρει τις υπηρεσίες του, θα εκτελέσει με ακρίβεια το προκαθορισμένο πρόγραμμα και θα συμβάλει με την παρουσία του στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκδήλωσης σας.

Υψηλά standards προϊόντων, πρώτων υλών, παρασκευής και συντήρησης:

Το Αιάκειον Catering μεταφέροντας την τεράστια εμπειρία του από το Αιάκειον Ζαχαροπλαστείο, είναι ανυποχώρητο σε ζητήματα που σχετίζονται με την ποιότητα των πρώτων υλών που θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή όσον θα απολαύσουν οι καλεσμένοι σας. Η προσφορά του Menu γίνεται μετά από έρευνα της αγοράς και σας προτείνουμε ότι πιο φρέσκο και εκλεκτό υπάρχει διαθέσιμο. Αυτή η τακτική αποτελεί μια σημαντική δικλίδα ασφαλείας για τη διατήρηση της ποιότητας μας σε υψηλά επίπεδα.

Οργανωτική δομή:

Το Αιάκειον Catering μπορεί να ανταποκριθεί με ταχύτητα και ευελιξία σε εκδηλώσεις που απαιτούν εξυπηρέτηση εκατοντάδων προσκεκλημένων, αλλά και εκδηλώσεις με μικρό αριθμό καλεσμένων. Στην πραγματικότητα η οργανωτική μας δομή έχει στόχο την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών ανεξαρτήτως μεγέθους.