Συχνές ερωτήσεις

– Τρόποι πληρωμής;

Για τις αγορές σας μέσω του aiakeion.gr μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα (Πειραιώς, Alpha Bank & Eurobank), paypal, κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης και αντικαταβολή.

Τα προσωπικά δεδομένα που αφορούν την πληρωμή σας, δεν αποθηκεύονται στα αρχεία της ιστοσελίδας μας, αλλά συνδέονται απευθείας με την τράπεζα. Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε επαλήθευση από τον εκδότη της κάρτας ή μέσω της υπηρεσίας Paypal.

– Είναι ασφαλής η συναλλαγή με πιστωτική κάρτα;

Οι αγορές με πιστωτική μέσω του aiakeion.gr είναι απόλυτα ασφαλείς, καθώς η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server του aiakeion.gr.

– Πότε θα γίνει η παράδοση;

Η παραγγελία σας φεύγει από εμάς και παραδίδεται στη μεταφορική εταιρεία εντός 2 ημερών από τη μέρα που πραγματοποιήθηκε, μετά από αυτό το στάδιο ο χρόνος παράδοσης σε εσάς εξαρτάται από την ACS courier. Σημειώνεται ότι η παράδοση των προϊόντων από τη μεταφορική εταιρεία ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω Covid19.

– Μπορώ να παραλάβω από το κατάστημα;

Το κατάστημα μας βρίσκεται στην Αίγινα, στην πηγή του φιστικιού και των προϊόντων που χρησιμοποιούμε. Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο e-shop, από κοντά και να επιλέξετε όποιο επιθυμείτε!

– Έξοδα Αποστολής;

Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από το μέγεθος της παραγγελίας, καθώς και από την περιοχή στην οποία αποστέλλονται και υπολογίζονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

– Η παραγγελία μου έχει καθυστερήσει.

Αν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραγγελία σας το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας και σε κάθε άλλη περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε κι εσείς μαζί μας, για να λάβετε αναλυτικές πληροφορίες για την πορεία της παραγγελίας σας.

-Το προϊόν που θέλω έχει εξαντληθεί. Πότε θα είναι πάλι διαθέσιμο;

Σε περίπτωση που έχετε ήδη παραγγείλει και το προϊόν έχει εξαντληθεί, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε για τυχόν καθυστέρηση ή να σας αποστείλουμε ένα παρόμοιο προϊόν της επιλογής σας. Για οποιαδήποτε απορία ή περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

– Μπορώ να επιστρέψω κάποιο προϊόν;

Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη για την παραγγελία σας αφού την παραλάβετε:

Η επιστροφή του προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 10 ημερών, μόνο αν δεν έχει ανοιχτεί και η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται μετά την παραλαβή του προϊόντος από εμάς, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι το προϊόν δεν έχει υποστεί φθορές και είναι σφραγισμένο. Σε αυτή τη περίπτωση επιβαρύνεστε μόνο με τα έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση που παρατηρήσετε κάποιο ελάττωμα σε προϊόν:

Μπορείτε να το στείλετε πίσω σε εμάς και σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας ή σας αλλάζουμε το προϊόν. Αν και τα προϊόντα μας έχουν πολύ υψηλά πρότυπα ποιότητας, οι παρατηρήσεις σας είναι πολύτιμες για μας. Αν διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα σε κάποιο προϊόν που αγοράσατε από το aiakeion.gr το επιστρέφετε άμεσα, χωρίς χρέωση και πηγαίνει στο Τμήμα του Ποιοτικού Ελέγχου από όπου το εντοπισμένο πρόβλημα διερευνάται με προσοχή και το αποτέλεσμα γνωστοποιείται άμεσα.
Σε κάθε άλλη περίπτωση επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

– Θέλω να ακυρώσω μία παραγγελία.

Σε περίπτωση που έχετε κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας και επιθυμείτε την ακύρωσή της, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

– Ποιες περιοχές εξυπηρετείτε;

Το aiakeion.gr εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα, χωρίς εξαιρέσεις.

-Πρέπει να δημιουργήσω έναν λογαριασμό, για να πραγματοποιήσω παραγγελίες στο aiakeion.gr;

Δεν είναι απαραίτητο για τις αγορές σας μέσω του aiakeion.gr να πραγματοποιήσετε λογαριασμό, ωστόσο συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας, δημιουργείτε τον προσωπικό σας λογαριασμό, χωρίς να χρειάζεται σε επόμενες παραγγελίες να τα συμπληρώσετε εκ νέου. Έτσι, μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα ό,τι επιθυμείτε, να παρακολουθείτε την πορεία των παραγγελιών σας και να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του aiakeion.gr.  

-Επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του aiakeion.gr.

Οι άνθρωποι του aiakeion.gr είναι πάντα δίπλα σας και έτοιμοι να σας βοηθήσουν τηλεφωνικά στο 2297 022249 ή μέσω e-mail στο sales@aiakeion.gr.